Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Foto’s van je Hyves-vrienden direct op je Samsung digitale fotolijst

Als nieuwe blogger voor Ladygadgets.blogo.nl, stel ik mezelf graag eerst even aan jullie voor. Ik ben Natascha Derogee, woonachtig in Leiden met mijn vriendje en een huis vol gadgets. Ik ben altijd al erg geinteresseerd geweest in de nieuwste gadgets en nu ik ruim 3 jaar bij PR-bureau HvdM werk, waar ik o.a. Samsung mag adviseren op PR-gebied, is dat alleen maar gegroeid. Ik vind het erg leuk om alles op elektronicagebied bij te houden en ik geef het toe, ook graag te verzamelen 🙂 En hieronder lees je mijn 1e artikel.

Ook zo benieuwd naar de foto’s van het gezellige feestje van gisteravond? Je hoeft nu niet meer te wachten tot je elkaar weer ziet, want met de digitale fotolijst, de SPF-105V van Samsung kunnen je vrienden op Hyves en Facebook foto’s direct uploaden op jouw digitale fotolijst.

samsung spf 105v

Op de website www.watjijookziet.nl van Fotoalbum.nl en Samsung meld je jezelf aan voor ‘Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet’-dienst. Je post de widget ‘Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet’ op je Hyves- of Facebook pagina. Via de widget nodig je je vrienden op Hyves of Facebook uit om foto’s op jouw digitale fotolijstje te plaatsen. Natuurlijk kun je via Wi-Fi ook je eigen foto’s op Hyves en Facebook op je digitale fotolijst zetten.

En, niet geheel onbelangrijk de fotolijst zelf ziet er ook stijlvol uit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?