Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
ladygadgets

Samsung eReader

Ik heb deze maand kennis gemaakt met de e nieuwe Samsung eReaders, de E6, de E61 en de E101.

e-book_3Alle Samsung eReaders maken gebruik van eInk en hebben een touchscreen, waarbij het scherm van de E6 6 inch bedraagt en die van de E101 10 inch is. De E6 is vanaf volgende maand bij ons te koop en is een zgn. slider model en dat wordt bedient met een stylus. Het slider model zorgt ervoor dat de bedieningsknoppen onder het scherm vandaan geschoven kunnen worden. De E6 werkt met de verschillende formaten eBooks, zoals epub, txt, jpg en pdf/a. Ook zit er op de E6 ingebouwde speakers, een hoofdtelefoonaansluiting, 2 Gb geheugen, bluetooth en WiFi. Het broertje van de E6, de E61 met qwerty-toetsenbord en zonder touchscreen, komt ook binnenkort beschikbaar en later dit jaar zal de E101, het grote broertje van de E6 met het 10 inch scherm,  ook bij ons te koop zijn.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mZY6PcxfzCE[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?