Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
  • MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION MASTERS OF LXRY 2018 – EEN GENIUS EDITION
  • Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator Nieuw; Dyson Pure Hot+Cool verwarmende luchtreinigingsventilator
ladygadgets

Po Campo fietstassen

Ik heb begin dit jaar een artikel geschreven over de Po Campo fietstassen. Alleen waren deze toen nog niet bij ons, in Nederland, te koop.

handlebar bag

Gelukkig is daar verandering ingekomen want je kunt nu terecht bij Chopperdome (in Amsterdam). De tassen van Po Campo zijn bedacht door 2 meiden in Chicago, die op zoek waren naar een mooie en praktische fietstas, dus ook ideaal voor Nederlandse vrouwen. De Handlebar Bag maak je, dmv. 2 banden vast aan je stuur. Ook zit er een losse flap op de tas waarin je je mobieltje of pasjes kunt opbergen. Dan is er ook nog de Rack Bag en deze is speciaal voor op je bagagedrager gemaakt. Dit model is een stuk groter dan de stuurtas en ook in deze tas kan je heel veel spulletjes kwijt. En de tassen zijn heel makkelijk te los en vast te maken op je fiets en te koop in allerlei vrouwelijke, vrolijke kleurtjes.rack bag

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?