You are here: Home » Accessoires » Po Campo fietstassen

Po Campo fietstassen

geschreven door Constance

Ik heb begin dit jaar een artikel geschreven over de Po Campo fietstassen. Alleen waren deze toen nog niet bij ons, in Nederland, te koop.

handlebar bag

Gelukkig is daar verandering ingekomen want je kunt nu terecht bij Chopperdome (in Amsterdam). De tassen van Po Campo zijn bedacht door 2 meiden in Chicago, die op zoek waren naar een mooie en praktische fietstas, dus ook ideaal voor Nederlandse vrouwen. De Handlebar Bag maak je, dmv. 2 banden vast aan je stuur. Ook zit er een losse flap op de tas waarin je je mobieltje of pasjes kunt opbergen. Dan is er ook nog de Rack Bag en deze is speciaal voor op je bagagedrager gemaakt. Dit model is een stuk groter dan de stuurtas en ook in deze tas kan je heel veel spulletjes kwijt. En de tassen zijn heel makkelijk te los en vast te maken op je fiets en te koop in allerlei vrouwelijke, vrolijke kleurtjes.rack bag

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com