You are here: Home » In & om het huis » Is het -8˚C of +24˚C op uw verkoopfoto’s?

Is het -8˚C of +24˚C op uw verkoopfoto’s?

geschreven door testman

Blogo verkoopstyling zwembad na

Blogo verkoopstyling PIMP'RNEL zwembad voor


Staat uw huis momenteel te koop met winterse tuinfoto’s? Als verkoopstylist raad ik u aan om aspirant kopers “warm” te maken voor uw tuin! Winterse plaatjes zijn daarvoor niet geschikt. Ze verhullen de feiten over de tuin. De plek waar iedereen over een paar maanden heerlijk buiten kan vertoeven, zit verstopt onder een witte massa. Plantensoorten zijn niet te onderscheiden, de verharding is niet te zien en de indeling van de tuin blijft een raadsel. Geen goed idee!

Nog belangrijker: zodra straks de eerste tekenen van de lente verschijnen, verlangen we naar zwoele zomerse momenten in de tuin. Het echte buitenleven speelt zich immers in de zomer af. Die ijzig koude beelden verstoren het idee van een tuin waar men straks kan genieten…

Laat ziet wat voor “groen” de tuin in de kuip heeft. Dan kan uw aspirant koper duidelijk zien of deze tuin naar zijn of haar smaak is, of misschien mogelijkheden biedt om deze dusdanig in te richten.

Als een woningzoeker zich in úw luie stoel -op de verkoopfoto- waant, heeft u wellicht iemand verleid tot een bezichtiging…

Tip voor winterse verkoopfoto’s:

Wordt uw woning op dit moment  -met winterse tuinfoto’s- te koop aangeboden, dan is het aan te bevelen om foto’s te maken zodra het nieuwe seizoen toonbaar is. Check dat deze beelden overal (internet, etalage makelaar, brochure, …) worden vervangen. Want de foto’s zijn het visitekaartje van uw huis!

Tip voor een zomers sfeerplaatje op de foto’s:

Schrob paden en terras vrij van mos. Maak het gazon en de borders vrij van blad en andere rommel. Boen de tuinmeubels schoon. Creëer een zomerse sfeer op een zonnige dag: met tuinkussens op de stoelen, een vaas bloemen, wat lente groen en een windlicht op de tuintafel. Maak foto’s op een onbewolkt moment. En dan… Plof neer om er zelf van te genieten (desnoods in een hele dikke trui met een heerlijk warm drankje…)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com