You are here: Home » Design meubels » Op mijn verlanglijstje de “Magazine stoel”

Op mijn verlanglijstje de “Magazine stoel”

geschreven door Constance

Zooooo, ik heb mijn verlanglijstje voor de Feestdagen klaar.

Dit is de perfecte stoel voor mij en voor iedereen die regelmatig met de neus in de tijdschriften of boeken zit.  Stapels bladen liggen altijd om mij heen verspreid wanneer ik weer een column wil schrijven en inspiratie zoek. Overal liggen bladen en folders rondom mij wanneer ik weer bezig ben een moodboard te maken. Huisgenoten die struikelen over knipsels en opengeslagen boeken, en regelmatig weet ik ook niet meer waar ik het neer moet leggen.

Wat is deze stoel een ideale oplossing voor mijn probleem. Alles bij de hand en keurig opgeborgen op stapeltjes binnen handbereik. Wat ik van het ontwerp vind? Een prachtige, stijlvolle moderne stoel met een slimme functie. Kan zo in elk interieur!

magazine stoel

Deze stoel is gemaakt voor een reclamecampagne en is een ontwerp van Jules & Jeremy. De magazine stoel is gemaakt van kwalitatief MDF en mat wit afgewerkt. De zitting, armsteunen en rug is gemaakt van hoogwaardig sky ( lederlook op kunststof basis ) en de magazines liggen op gehard glazen platen.

De stoel heeft het formaat van 116 cm breed x 86 cm diep x 73 cm hoog
Prijs 1.650,- euro

Wil je nog meer prachtig design zien?  Kijk dan even op de site van de  twee nieuwe Nederlandse meubel ontwerpers Jules & Jeremy.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Joost west 5 april 2010 - 12:59

Heb je dan toevallig ook de boeken-stoel gezien? Die vind ik persoonlijk nog mooier!

Reageer
Joost west 5 april 2010 - 12:59

Heb je dan toevallig ook de boeken-stoel gezien? Die vind ik persoonlijk nog mooier!

Reageer
Joost west 5 april 2010 - 12:59

Heb je dan toevallig ook de boeken-stoel gezien? Die vind ik persoonlijk nog mooier!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com