You are here: Home » Huis & Tuin » Lemax dorpen

Lemax dorpen

geschreven door Constance

Ik was vorige week bij de Intratuin en alles was al in de kerstsfeer (brrr, de Sint is net in het land) en toen zag ik ineens een nieuw (in mijn ogen dan) fenomeen: de Lemax huisjes en bijbehorende accessoires.

lemax

Misschien trap ik nu wel op een hoop tenen, maar wat is dat lelijk spul zeg. Ik ken iets dergelijks wel uit de VS, maar dan voornamelijk in de etalages van de grote warenhuizen als Macy’s, Saks 5th Avenue en Bergman, en dat wil je toch niet in je woonkamer hebben staan (tenminste dat lijkt mij).

Maar tot mijn grote verbazing/verbijstering is Lemax reuze populair bij jong & oud, man & vrouw. Hele karren vol gingen de deur uit: complete straten, huisjes, ijsbanen, poppetjes, landschappen, bergen, meren, rivieren: je kunt het zo gek niet bedenken maar Lemax heeft het. En goedkoop is het ook niet, zo kost een (klein) huisje al gauw rond de 30 euro en elk jaar zijn er weer nieuwe dingen te koop, dus moet je je Lemax collectie weer uitbreiden.  Ik ben daarom ook heel nieuwsgierig naar de achterliggende gedachte: waarom zet je zoiets in je huis? En wanneer en waar zet je het neer en wanneer gaat alles weer de doos in? Laat het me weten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com