You are here: Home » Beauty » Winkelen in Barcelona

Winkelen in Barcelona

geschreven door Constance

Ik ben gisteren in Barcelona aangekomen en ik kan mijn hart helemaal ophalen, Barcelona heeft nl. meer winkels per inwoner dan elke andere Europese stad.

barcelona

Barcelona heeft ook een aantal leuke markten:

  • La Boqueria (ofwel de Mercat de Sant Josep) aan de Ramblas en dit is misschien wel de grootste overdekte markt ter wereld. Hier kan je allerlei groenten, fruit maar ook tapas kopen en eten.
  • Els Encants is een beetje het Waterlooplein van Barcelona en vooral bekend om haar Art Noveau. Deze markt is geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zater van 8-19 uur (winter van 9-19 uur).
  • Mercat de Sant Antoni is vooral bekend om haar Vintage. Op zondag is de boekenmarkt zeer de moeite waard. Maandag t/m zaterdag van 8-14 uur en op zondag van 9-14 uur.

De grote warenhuizen zijn open van 9 tot 9.

  • El Corte Ingles is het bekendste warenhuis van Spanje en op de Placa de Catalunya zit de grootste vestiging. Je kunt hier terecht voor kleding, cosmetica, schoenen etc. etc. Op de 8e verdieping zit de outlet. In het panoramarestaurant kan je heel goedkoop ontbijten of lunchen en je hebt gelijk een mooi uitzicht over de stad.
  • L’illa Diagonal ligt aan de shopstraat Diagonal en dit het grootste warenhuis van Barcelona, nl. 31.000 m2! Hier kan je terecht voor alle bekende grote merken, inclusief een supermarkt.
  • El Triangle (aan het begin van de Ramblas) is de place to be voor oa. boeken en make-up. Dit winkelcentrum heeft nl. een vestiging van Sephora, boekenwinkel FNAC en een Camper winkel.
  • Maremagnum is perfect voor de zondag (als er heel veel winkels, helaas, dicht zijn). Dit winkelcentrum ligt in de oude haven en is een mooi complex gemaakt van aluminium en spiegelglas. Hier vind je alle bekende winkelketens en een aantal terrasjes, restaurants en het aquarium. Dit winkelcentrum is open van 9 tot 23 uur.

Meer shoppingtips voor Barcelona lees je morgen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com