You are here: Home » Huis & Tuin » HOOKEDONWALLS behang

HOOKEDONWALLS behang

geschreven door Constance

Bij behang had ik altijd een beetje een stoffig en oudbollig beeld. Maar ik ben totaal overstag voor het behang van HOOKEDONWALLS.

HOOKEDONWALLS is in 2008 geïntroduceerd als eigenzinnig, gedurfd en uitgesproken behangmerk. ‘Streetwise to the bone’ is hun motto.

In de nieuwe collectie Liquid Fantasy komen de laatste trends van de catwalk terug in de prints, tinten en texturen. Bijvoorbeeld modieuze ruiten, lijnen en natureltinten. Zelfs het beeldmateriaal is erg fashionable.

Ook is het dikke papier van goede kwaliteit en kan je eindeloos combineren met de verschillende kleuren en patronen. Met HOOKEDONWALLS heb je dus zeker een opvallend behangetje aan de muur! Als je aan een make-over denkt moet je daarom echt even op de site kijken!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com