You are here: Home » Gadgets » Nespresso CitiZ test

Nespresso CitiZ test

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag stond er een koerier bij mij aan de deur en hij had de Nespresso Citiz&Milk bij zich. En ook 2 tassen en deze waren gevuld met 4 Nespresso glazen en lepels (speciaal voor een Nespresso Macchiato), een doos om de cups in op te bergen, een Nespresso Citiz espresso-set en aanvullingset met daarin alle verschillende koffiesmaken. (Op de koffiesmaken kom ik nog terug.)

Dus het testen kon beginnen. (Lees mijn 1e artikel over de Nespresso CitiZ.)

Wat mij als eerste opviel, is de luxe uitstraling van alle accessoires. Je krijgt gelijk ‘zin’ in een lekkere kop koffie.

Ik heb de CitiZ&Milk uitgepakt (ik heb het Magimix model) en het is een lekker klein apparaat. Ik heb zelf een Rancilio espressomachine met een losse bonenmaler en deze nemen wel veel meer ruimte in.

Ook is het een heel gemakkelijk apparaat. Je zet ‘m aan, doet melk in de Aeroccino (die bij de Nespresso CitiZ&Milk zit) en je kunt kiezen uit melk voor cappucino of cafe laite. (Er zitten 2 ‘hulpstukken’ bij voor het opschuimen van de melk.)

Je vult het waterreservoir, doet een cup in de cuphouder, drukt op het koffiekopje van je keuze (espresso of lungo), en je hebt vers gezette koffie met altijd een goede cremelaag.
Daarna doe je (als je dat wilt) de warme melk en het melkschuim erbij en klaar is je cappucino, cafe laite of macchiato.

Het apparaat is ook heel makkelijk en snel schoon te maken, net als de Aeroccino.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com