You are here: Home » Columns » Veel hout in Milaan

Veel hout in Milaan

geschreven door testman

Het gebruik van natuurlijk en eerlijke materialen zoals hout, zie je al geruime tijd binnen de interieurtrends. Vorige week in Milaan op de Internationale Interieurbeurs Salone del Mobile was er ook veel hout dat de klok sloeg. Maar niet allemaal zo natuurlijk als dat het leek.

Naast veel echt hout zagen wij ook veel motieven van hout op nieuwe wijze verwerkt. Zoals een echt ogend houten bankje. Maar na beter gekeken te hebben bleek het een zachte stoffen zitting en rugleuning te hebben van stof met een hout print. Ook lampenkappen waren veelal voorzien van een houtprint of wanden voorzien van een print van het bos. Naast echte natuur krijgt ook de natuur met een knipoog plaats in ons interieur. Zo ook deze leuke kapstok van groene takken….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?