You are here: Home » Eten & koken » Taste of Amsterdam 2009

Taste of Amsterdam 2009

geschreven door Constance

Eergisteren heb ik een voor’proefje’ gehad van het culinaire festijn Taste of Amsterdam 2009, dat dit jaar voor het eerst in Nederland gehouden wordt.
Taste of‘ is in 2005 gestart in Londen en wordt nu  in 19 verschillende wereldsteden gehouden, zoals Kaapstad, Dubai, Bilbao, Sydney en Moskou.

Van 25 t/m 28 juni kan je in het Amstelpark bij Taste of Amsterdam 2009 genieten van een aantal (en vooral lekkere) evenementen en proeverijen.

Zo zijn er het Kook Theater & Signature Dishes van toprestaurants (zoals Eau de Vie, Elkaar, Fifteen, Het Bosch, Lute en Momo), het Wijn Theater & Champagne Masterclasses en de Fine Food Market.
Er zijn 3 verschillende ticketsverkrijgbaar: de Standaard entree voor euro 12,50 pp (aan de deur euro 15,- pp), het Premium ticket voor euro 28,- (incl. euro 20,- aan Florijnen, en deze kan je weer bij de diverse stands inwisselen) of het Premium VIP Ticket dat euro 40,- kost (en dit is incl. euro 25,- aan Florijnen, VIP entree, toegang tot de VIP Lounge en 1 glas champagne).  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com