You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » MiLi powerpack voor iPhone

MiLi powerpack voor iPhone

geschreven door

De iPhone is een veelzijdig telefoontoestel, maar wie er meer mee doet dan bellen alleen zal er snel achterkomen dat het apparaat relatief snel aan het stopcontact mag. De Mili Power Pack geeft Apples gsm een hoop extra batterijkracht.

De Mili Power Pack is een extra batterij voor je iPhone 3G / 1G in de vorm van een case. De sterke ingebouwde batterij verdubbeld de gebruiksduur van je iPhone 3G / 1G. De Mili Power Pack kan worden opgeladen middels de bijgeleverde USB kabel. Tijdens het opladen kan via deze kabel de iPhone ook worden gesynchroniseerd.

Naast het opladen van de iPhone in de case, bezit de Power Pack ook nog een extra USB uitgang waarmee andere USB oplaadbare apparaten kunnen worden opgeladen. De Power Pack is voorzien van 4 indicator LEDs waarmee de status van de batterij wordt aangegeven.

Het vermogen van 1800mAh is volgens de makers goed voor 350 uur extra stand-by-tijd, zes uur extra spreektijd, zeven uur extra internettijd via WiFi, 28 extra uren muziek of een extra acht uur voor het afspelen van video.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com