You are here: Home » In & om het huis » Mooi weer en zij komen weer naar binnen

Mooi weer en zij komen weer naar binnen

geschreven door Constance

Deze lente kunnen we genieten van prachtig weer en van zelfs zomerse temperaturen. Als het buiten zulk lekker weer is zet ik al snel mijn deuren en ramen open om die lekkere buitenlucht binnen te laten stromen. Deze week heb ik dan ook al enkele niet uitgenodigde gasten binnengekregen. Maar liefst 3 bijen heb ik al uit mijn woonkamer moeten verwijderen. Hoe houd ik ze tegen?

Met Japanse vouwkunst voor ramen en deuren.
Een strak vormgegeven en soepel lopend hor, met het gevouwen gaas zorgt het ook voor een muggenvrije nachtrust. De plisséhordeur rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Ideaal dus als je met een dienblad vol naar buiten of binnen wil.

Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé Japan voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd.

Klik hier voor Unilux verkooppunten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com