You are here: Home » Eten & koken » Design chocolade

Design chocolade

geschreven door Constance

Dat Italianen dol zijn op design is geen nieuws, maar dat zij nu ook al ‘design’ chocolade ontwerpen is wel heel bijzonder.

In Turijn wordt nl. La Grange 34 ontworpen. La Grange 34 is een chocoladetablet, in 6 verschillende designs, gemaakt van puur, extra puur of melkchocolade. Ik heb een tablet gekregen met daarop het plattegrond van de stad Turijn, maar er zijn ook hele mooie opengewerkte blokken. La Grange 34 is ontstaan door een samenwerking van Pasticceria Gertosio en het ontwerpburo Jjuice Architecture & Design. Je kunt online het hele assortiment chocolade bestellen en de prijzen liggen vanaf euro 10.- tm euro 15,- voor een tablet.[span style=”font-weight: bold;”][/span]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com