You are here: Home » Gadget nieuws » Melkopschuimer

Melkopschuimer

geschreven door Constance

Ik heb al eerder een artikel geschreven over de Aeroccino van Nespresso. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om deze melkopschuimer aan te schaffen, want je moet nl. lid zijn van de Nespresso familie.

Maar wil je toch een melkopschuimer, dan zijn de apparaten van Lattemento een aanrader. Lattemento heeft 5 verschillende typen melkopschuimers, de kleinste is goed voor 140 ml. opschuimen (en 240 ml. voor verwarmen) en de grootste kan 800 ml. opschuimen (en 1 liter verwarmen)! En wil je weten waar je de Lattemento opschuimers kunt kopen. Je kunt terecht oa. bij de Blokker, Marskramer, Media Markt en de BCC, dus om de hoek 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com