You are here: Home » Gadget test » NESCAFÉ Dolce Gusto

NESCAFÉ Dolce Gusto

geschreven door Constance

Ben je uitgekeken op je Senseo? Voor ongeveer hetzelfde bedrag heb je een Dolce Gusto. Ziet er erg design uit in mijn Kitch Kitchen en ik vind de koffie ook veel beter. De Dolce Gusto werkt niet met pads maar met luchtdichte capsules, en……. je kan er wel 7 soorten koffie mee maken. Latte, cappuccino en zelfs chocomel.

Voor de zomer hebben ze een Cappuccino Ice cup, ook lekker! Er zijn aparte cups voor de melk en de koffie, heel profi. En door de druk waarmee de drank uit het apparaat loopt, schuimt de melk ook vanzelf.

Naast de standaardexemplaren (ze zijn er in wit, rood, zwart en zilver), is er half mei ook een limited edition verkrijgbaar: de Special Edition Brushed Iron. Deze is van metaal in plaats van plastic en heeft een wat mattere kleur waardoor ie nog meer op een espresso-apparaat lijkt. En toch een stuk minder prijzig; je hebt ze al voor 139 euro (de special edition is 199,-). Maar het allerleukste aan deze machine vind ik toch wel Jamel, de promotor van de Dolce Gusto in Frankrijk. Ik vond hem toen ik de Dolce Gusto googelde en was vervolgens de hele ochtend kwijt met youtuben… 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com