You are here: Home » Beauty » Andrelon

Andrelon

geschreven door Constance

Het bekende haarverzorgingsmerk Andrelon heeft weer een nieuwe lijn op de markt gebracht: Perfecte Puntjes.

Als je haar net geknipt is door de kapper ben je van je gespleten haarpunten af, maar helaas niet voor lang. Zeker als je je haar kleurt of permanent wordt het snel weer pluizig en krijg je een dof effect. Andrelon heeft voor dit haarprobleem Perfecte Puntjes ontwikkeld. Door de toevoeging van calcium wordt je haar versterkt met als eindresultaat 86% minder gespleten haarpunten. De lijn bestaat uit een shampoo, crèmespoeling, masker en een leave-in-creme. Je haar wordt makkelijk doorkambaar, versterkt en de producten geven extra voeding. Perfecte Puntjes ruikt heerlijk naar musk, frambozen, perzik, vanille en karamel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com