You are here: Home » Architectuur » iSaloni Milaan: de interieurbeurs

iSaloni Milaan: de interieurbeurs

geschreven door testman

Volgende week, van 22 t/m 27 april 2009, is weer dé beurs op het gebied van interieur, trends, jonge ontwerpers en meubelvormgeving; de iSaloni in Milaan. En wat een geluk, ook ik ga deze beurs bezoeken. Wat is het vak toch verschrikkelijk! Ook Mart van de InterieurTipgever reist af naar Milaan. Wij zullen gezamenlijk onze bevinden op wonen.blogo beschrijven. Dit kan zeer divers zijn, maar het zal zeker gaan over onze indrukken, opvallende trends, bijzondere meubels en accessoires. Ook onze impressies van de stad Milaan zullen er aan moeten geloven, Mart en mij kennende.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Het is de eerste keer dat ik deze beurs bezoek en laat alles heerlijk op me inwerken. Eén ding is zeker. In mijn twee dagen kan ik nooit de beurs helemaal zien. Dus van te voren dient er een selectie gemaakt te worden. Er wordt een breed en gevarieerd aanbod verwacht van internationale exposanten. Jullie begrijpen: mijn gemakkelijke wandelschoenen staan al klaar.

Naast werk moet er natuurlijk ook tijd vrij gemaakt worden voor vrije tijd. Oftewel een citytrip Milaan. Van alle grote en bekende steden in Italië, is dit de enige die ik nog niet heb bezocht. Na volgende week kan ik ook deze stad van mijn verlanglijstje afstrepen. Mijn collega’s van Italie.blogo zijn al jaloers. Voor leuke en interessante artikelen en verhalen over Italie is italie.blogo the place to be. Al is het maar om de voorpret groter te maken….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com