You are here: Home » Gadget nieuws » Vakantie: vervelen kan altijd nog

Vakantie: vervelen kan altijd nog

geschreven door Constance

Nee het is geen reisgids. En ook niet voor je kleine zusje. Het VakantieDoeboek is een annual hit van modeontwerper Hans Ubbink die voor elke editie tot nu toe (7) een stel bekende en minder bekende vertellers wist te strikken om een reisverhaal of ander entertainment voor tijdens de vakantie te schrijven.
Schrijfster/journaliste Nell Westerlaken beschrijft haar hotelervaringen, tot in de huiveringwekkende details aan toe. De hoofdredacteur van Esquire en de hoofdredacteur van Elle (resp. Arno Kantelberg en Cecile Narinx) bogen zich over een heuse modequiz. En voor wie overwerkt is geraakt en geen letter meer kan lezen: genoeg creatieve prikkels om weer helemaal tot jezelf te komen. Old-school ansichtkaarten die je zelf kan ontwerpen (voor creatief contact met het thuisfront), strandspelletjes, puzzels, noem maar op. Verder zorgt Ubbink er natuurlijk voor dat het er allemaal super fashion-verantwoord uitziet met schitterende fotoreportages en andere mooie visuals.

Dus als je deze meeneemt met vakantie heb je:
-een fahion magazine
-een sudoku/ander puzzelboek
-een reismanual
-en een boek met entertaining verhalen;

allemaal in één! Scheelt een hoop gesjouw (en gepeins over een leuk cadeautje…)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com