You are here: Home » Beauty » De kracht van haar

De kracht van haar

geschreven door Constance

Ik ben erg blij met mijn kapper, iedere zes weken reis ik 140 km om te knippen en kleuren. Niet dat er in mijn woonplaats geen goede kappers zijn, meer dan genoeg!. Maar mijn kapper weet wie “ik” ben, en dat is fijn.

Het is heerlijk als je haar niet gewoon gewassen wordt, ( dat doe ik zelf elke dag ) maar dat er gemasseerd wordt, met een lekkere shampoo en dat er een advies gegeven wordt wat ik thuis kan doen om een beetje leuk voor de dag te komen.

Ik heb deze week al geschreven, dat er onderzoeken zijn gedaan over haarkleur ( klik hier voor dat artikel ) de haarkleur kan bepalen, wat je kansen zijn op de arbeidsmarkt, maar ook hoe je in het leven staat.  

Fudge heeft een serie verzorgings en style producten voor gekleurd haar, deze  beschermen niet alleen de kleur,  maar nog belangerijker verzorgen je haar!. En niet onbelangerijk de verpakking is leuk om te zien, het is toch fijn als er een beetje hip product staat in je badkamer. Ik gebruik de colourlock shampoo en conditioner, de naam zegt het al de kleur van je haar vervaagt niet, de conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten zodat je haar gladder is en gaat glanzen.

Als ik met de style tang aan de slag ga, dan wrijf ik voor het fohnen een beetje “erekt“in de haarpunten, om het niet te beschadigen. Dit is het enige product uit de serie dat niet lekker ruikt, maar het werkt wel.

Voor de finishing touch een beetje hairshaper door je handen wrijven en door je haar halen, deze is niet vet en geeft stevigheid aan het haar. Op de site kan je een fudge kapper bij jou in de buurt zoeken, ik ga naar Blink in Nijmegen. Producten kan je ook via de site bestellen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com