You are here: Home » Gadget nieuws » Mercedes-Benz for girls

Mercedes-Benz for girls

geschreven door Constance

Op het eerste gezicht niet zo’n ladylike bericht, maar bij nader inzien…. Automerk Mercedes-Benz is tegenwoordig helemaal niet meer alleen voor stoere mannen. De designs van de auto vind ik sowieso al elegant, maar what’s more: MB heeft ook allerlei mooie gadgets, en die zijn voornamelijk voor vrouwen bedoeld. Slim, want het schijnt dat de vrouw des huizes vaak beslist over de grotere aankopen…

Ik vond deze jas heel classy (ben benieuwd met wie ze die ontwikkeld hebben). Verder brillen, horloges, tassen, riemen, noem maar op. Ook leuk voor hem – is toch stoer, zo’n Mercedes-ster op z’n trui…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com