You are here: Home » In & om het huis » Zelf paasdecoratie maken !

Zelf paasdecoratie maken !

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar inspiratie voor de Paasdagen ?
Wil je mooie paasdecoratie maken voor je interieur of cadeau geven aan familieleden of vrienden ?
Ik heb een leuke site voor je gevonden met volop inspiratie. Geen groene vingers? Met de werkomschrijving bij de foto’s van het paasstuk kan iedereen bloemschikken.  

Pasencreatief! een website waar je veel ideeën kunt opdoen om er een leuke en gezellige Pasen van te maken. Bent u creatief en heeft u zelf een mooi Paasstuk, kaartje, wens, recept enz.
die bij deze website past stuur dan een foto met (indien mogelijk) een korte beschrijving van benodigdheden en werkwijze naar info@pasencreatief.be  Deze worden dan op de site geplaatst en zo kunt u nog jaren genieten van uw stuk op het internet.

Veel plezier en creatieve inspiratie voor de Paasdagen!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

angelique weller 26 maart 2010 - 21:43

zeer leuke paasdecoraties erg mooi, morgen sta ik in Zaltbommel en ga daar met het ingebrachte materialen decos maken voor pasen. De spullenwaard heet het graag zou ik in contact komen met je omdat ik regelmatig workshops geef.
Hopelijk krijg ik mail terug groetjes Angelique weller.

Reageer
angelique weller 26 maart 2010 - 21:43

zeer leuke paasdecoraties erg mooi, morgen sta ik in Zaltbommel en ga daar met het ingebrachte materialen decos maken voor pasen. De spullenwaard heet het graag zou ik in contact komen met je omdat ik regelmatig workshops geef.
Hopelijk krijg ik mail terug groetjes Angelique weller.

Reageer
angelique weller 26 maart 2010 - 21:43

zeer leuke paasdecoraties erg mooi, morgen sta ik in Zaltbommel en ga daar met het ingebrachte materialen decos maken voor pasen. De spullenwaard heet het graag zou ik in contact komen met je omdat ik regelmatig workshops geef.
Hopelijk krijg ik mail terug groetjes Angelique weller.

Reageer
Wilma 27 maart 2010 - 07:47

Hoi Angelique,
Stuur mij een berichtje/stukje over je workshop en wie weet ga ik het plaatsen.
Groetjes,
Wilma

Reageer
Wilma 27 maart 2010 - 07:47

Hoi Angelique,
Stuur mij een berichtje/stukje over je workshop en wie weet ga ik het plaatsen.
Groetjes,
Wilma

Reageer
Wilma 27 maart 2010 - 07:47

Hoi Angelique,
Stuur mij een berichtje/stukje over je workshop en wie weet ga ik het plaatsen.
Groetjes,
Wilma

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com