You are here: Home » Fashion » Lancering tijdschrift LAF (Life After Football)

Lancering tijdschrift LAF (Life After Football)

geschreven door Constance

Gisterenmiddag ben ik (bij restaurant MOMO in Amsterdam) te gast geweest bij de lancering van het tijdschrift LAF in Store.

LAF (Life After Football) is een glossy die speciaal richt op de succesvolle voetballer en is bedacht door ex-Feijenoord speler (en zeer goed geklede) Regi Blinker.
In 1e instantie was het tijdschrift alleen maar verkrijgbaar via de brievenbus maar sinds vandaag ligt LAF in Store, maw. ook in de winkel. Elke 3 maanden verschijnt er een nieuw exemplaar.

De introductie was gisterenmiddag een echte happening: een groot aantal (bekende) voetballers was met of zonder (voetbal)vrouw aanwezig. Zo liep ik bij binnenkomst gelijk Patrick Kluivert (hij staat op de cover) en Rosanna Lima tegen het lijf. Verder waren oa. Aron Winter, Benny Wijnstekers en de scheidsrechter Martin Jol aanwezig.  Andere BN-ers uit de niet voetbalwereld heb ik gesignaleerd: Inge Iepenburg, de bekende ICI Paris XL vigasist Thijs Willekens en de stylist Bastiaan van Schaik.

Regi Blinker ontving het 1e exemplaar van LAF in Store en ging het feest nog door, onder het genot van een drankje en sushi.
LAF in Store is een echte glossy, die niet alleen voor voetballers, maar ook voor niet voetballende mannen (en vrouwen) een hoop lees- en kijkplezier geeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com