You are here: Home » Gadgets » Opvouwbare kinderstoel

Opvouwbare kinderstoel

geschreven door Constance

Ondanks het feit dat ik geen kinderen heb, kan ik onderstaande handigheidjes heel goed waarderen.

Wie kent het probleem niet? Uit logeren, of op vakantie of een etentje? En dan is er geen kinderstoel! Dat is nu opgelost want deze opvouwbare kinderstoel kan je heel makkelijk meenemen. En als je ‘m niet nodig hebt, dan vouw je ‘m gewoon op en bergt ‘m op. De kinderstoel weegt maar 2 kg., is heel stabiel en zit in een draagtas. Je vouwt ‘m binnen 30 seconden uit. De zitting is gemaakt van 100% katoen en kan gewoon in de wasmachine gewassen worden. Er zijn 4 kleuren: aqua blauw, oranje, limegroen en chocoladebruin. De stoel is geschikt voor kinderen van 6 tot 36 maanden of tot een gewicht van 15 kg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com