You are here: Home » Columns » Internet: waar moet je beginnen?

Internet: waar moet je beginnen?

geschreven door testman

Er zijn op internet zoveel adresjes om leuke artikelen te spotten, maar waar moet je nou precies zoeken. Zelf ken ik wel aardig wat bedrijven of merken binnen de woonbranche en door te googlen op deze namen kom ik er vaak wel. Maar als dat niet het geval is moet je het doen met zoektermen, zoals ‘bank’, ‘behang’. Gelukkig worden er steeds meer initiatieven ontwikkeld om het makkelijker te maken gericht te zoeken.

Zoals de website woonzoo.nl. Dit is eigenlijk een grote databank van allerlei woonproducten. Hier kan je onder andere op productgroep of op woonstijl een selectie maken. Vervolgens komen allerlei zoekresultaten naar boven, met beschrijving, waar je het kan kopen en wat het kost.

Vind je het toch prettiger om door een catalogus of een folder te bladeren en zo een keuze te maken, dan bestaat er woonbrochureservice.nl. Hier kunnen diverse brochures en catalogi aangevraagd worden. Deze worden vervolgens handig per post bij u afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com