You are here: Home » Gadget nieuws » ‘No crisis pussy’s’ by Applepiepussy

‘No crisis pussy’s’ by Applepiepussy

geschreven door

Via Hyves werd ik een tijdje geleden uitgenodigd voor de Apple-Pie-Pussy-Hyve…. Hmm… wat een aparte naam dacht ik, maar toch gelijk even gekeken want mijn nieuwsgierigheid was gewekt!

Wat vond ik? Een hele site met allemaal superschattige hebbedingetjes en cadeautjes voor bv een vriendin die je een speciale betekenis of boodschap mee wilt geven! (vooral de Let’s get spiritual-lijn vind ik erg leuk)
Applepiepussy is een vers kleding- en accessoirelabel met hip handwerk en zelfontworpen goodies: Lucky pussy’s, Dr. Fish, My little phony, Mrs. Mess en nog veel meer! Je kan ook een cadeautje rechtstreeks aan iemand laten sturen die uit het oog is, maar niet uit je hart! Check de website voor het assortiment! 

Je zou het niet meteen zeggen maar dit lieve beestje is een rinkelbelletje in de vorm van gezellige Lucky pussy. Het bloemetje op haar borst betekent ‘overvloed’.
De twee poten in de lucht beschermen je huis en/of werk (!) De kraal van witte sneeuwjade helpt je bij het maken van beslissingen en laat zien hoe je je energie beter kunt gebruiken. Net als haar babyblauwe broertje en de ‘ring my bell’-classic, een echte ‘anti-crisispoes’!

De kleur rood van haar bolletje beschermt tegen ziekte en slechte invloeden.
De kleur babyblauw van zijn bolletje helpt je met een succesvolle carrière.

LUCKY PUSSY – RING MY BELL RED en BABYBLUE zippie – € 8,95 p/s

Applepiepussy is opgericht door Mariko Naber vanuit liefde voor ontwerp en bijzondere spulletjes. Zij ontwerpt en maakt alle artikelen zelf. Doordat alle produkten met aandacht en liefde op de wereld zijn gebracht is de ‘smaak’ van Applepiepussy zo bijzonder.
Het is net zoals het bakken van appeltaart volgens Oma’s recept: gemaakt met liefde en altijd véél lekkerder dan de kant-en-klare winkeltaart!
De echte Applepiepussy is de trouwe viervoeter van Mariko: Dee-Dee! (hier onder te bewonderen)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com