You are here: Home » In & om het huis » Exclusieve handgemaakte sfeerkussens

Exclusieve handgemaakte sfeerkussens

geschreven door Constance

Sfeerkussentjes op de bank of in de fauteuil. Wie heeft ze niet in huis?

Onley Make Believe vertegenwoordigt een exclusieve en unieke collectie handgemaakte kussens als decoratie van uw huis of kantoor. Elk ontwerp is met de hand vervaardigd en wordt uitsluitend op bestelling geleverd.

Het productieproces van elk product bestaat uit het creëren en snijden van de afzonderlijke patronen van een kussen. Als dat eenmaal is gebeurd, worden alle onderdelen in elkaar gezet. Kussens worden afgemaakt met een band aan de achterzijde die zorgt voor het gemakkelijk verwijderen van het kussen binnenin zonder gedoe met kapotte of vastlopende ritsen. Bij Onley Make Believe kunt u ook uw eigen decoratieve ideeën aangeven en kunnen ontwerpen worden gereproduceerd in de stof(fen) van uw keuze.

Ontwerper en eigenaar Gerard Onley van Onley Make Believes heeft met verschillende plaatselijke interieurontwerpers in San Francisco (Californië) en de Bay Area gewerkt. Gerard is afgestudeerd in Fashion Design in Los Angeles, maar begreep na zijn verhuizing naar San Francisco in 1986 dat zijn ware liefde lag bij het ontwerpen van interieurs. Als u zijn collectie kussens bekijkt, wordt echter duidelijk dat Gerard zijn wortels in de mode heeft – Elegante kussens die er goed genoeg uitzien om ze te dragen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com