You are here: Home » Columns » There it is…Wauw

There it is…Wauw

geschreven door testman

Lang geleden deed de modeketen H&M al een aankondiging van een nieuwe lijn, namelijk van interieurtextiel. Ze richten zich dus niet meer alleen op mode maar ook op woonmode. Of te wel ‘Fashion voor your home’. Op deze manier weten ze kleding en woontextiel erg goed aan elkaar te koppelen. Zoals bijvoorbeeld ook ZARA doet. Het interieurtextiel van H&M is alleen via de webshop te koop.

Persoonlijk was ik erg nieuwsgierig wat H&M in petto had. En sinds deze week is het dan zover! Het is een zeer volledige textielcollectie geworden met veel aandacht voor prints en dessins. Daarbij kun je denken aan bedtextiel, badtextiel, keukentextiel en textiel voor in de woonkamer, waaronder een zeer groot en leuk aanbod kussenhoesjes. Voor ieder is wat wils want ze bieden alles in 4 verschillende stijlen aan.

Gisteren werd ik aangenaam verrast toen ik ook een catalogus van de H&M Home op de deurmat zag liggen. Even heerlijk met een kopje thee door zo’n magazine bladeren werkt altijd goed voor mijn inspiratie. Beter dan via de computer. Of ik moet echt de behoefte hebben direct te willen kopen. Dan mag je van mij dat kopje thee laten zitten en vind ik het heerlijk om met 1 druk op de knop iets direct te kunnen aanschaffen. Lang leve internet.

Ben je ook nieuwsgierig naar de Home collectie van H&M? Kijk dan op de site.

Voor informatie over het eerder verschenen persbericht zie mijn eerdere column; Woningtextiel bij H&M begin 2009

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com