You are here: Home » Eten & koken » Schoonmaaktips

Schoonmaaktips

geschreven door Constance

Ik ben niet zo’n vreselijk grote fan van schoonmaken, maar je ontkomt er niet aan, helaas. Natuurlijk kan je tegenwoordig in de supermarkt allerlei handige sprays, gel’s en andere schoonmaakproducten kopen maar soms zijn die tips uit de oude doos helemaal zo gek nog niet.

Ga eens kijken op Oma weet Raad en je krijgt hier honderden tips en adviezen hoe je het beste met allerlei huismiddeltjes, soda (aanschaffen die zak, want die is bijna overal voor te gebruiken) een ‘schoonmaakprobleem’ kan oplossen. Voor mij zijn tips hoe je het snelst je zilveren bestek kan poetsen (dmv. soda en aluminiumfolie) en het kalk uit je toiletpot verwijdert (dmv. van cola) toch wel de toppers!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com