You are here: Home » Columns » Vogels in de winter

Vogels in de winter

geschreven door testman

Het is heerlijk om vanuit je raam de vogels in de tuin bezig te zien. Of  ‘s morgens wakker te worden met tjirpende vogels buiten. Nog even met je ogen dicht lekker in je bed blijven luisteren….. De winter is de tijd om vogels te voeren. Zelfs nu we richting het voorjaar gaan. Voor vogels is er namelijk steeds minder natuurlijk voedsel te vinden. Door voedsel in uw tuin aan te bieden krijgt u meer vogels en een grotere verscheidenheid aan vogels in uw tuin.

Maar hoe kunt u het beste voederen? En welke vogel is nou welke vogel? Met name dat laatste vraag ik mij vaak af. Ondanks dat met name, mijn vader erg zijn best heeft gedaan dit mij bij te brengen, is het kwartje nooit gevallen… Een uitkomst is een vogelkaart. Eigenlijk heel eenvoudig. Op de voorkant van de herkenningskaart ziet u afbeeldingen van de meest voorkomende vogels die u in de winter in de tuin kunt tegenkomen. Aan de achterkant treft u een voederwijzer. Zo kunt u zien wat u de vogels kunt voeren.

Er is een hele serie herkenningskaarten te koop op de site van Tringa Paintings: Kustvogels, Roofvogels en uilen, Ganzen en zwanen, Watervogels, Vlinders, Paddenstoelen en Plattelandsvogels. Voor slechts € 2,95 per stuk bent u helemaal op de hoogte.

Tringa Paintings werkt alleen met eigen gemaakte natuurillustraties. Een tot in detail getekende afbeelding. Zij bieden via de webshop diverse producten aan, zoals kalenders, memoblokken, placemats, cadeau artikelen en kaarten. Allen voorzien van mooie illustraties uit de natuur. Daarnaast wordt er vanuit opdracht gewerkt voor zowel particulieren als voor organisaties. Diverse natuurorganisaties nemen producten af van Tringa Paintings.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

- 3 maart 2009 - 16:29

hee ik ben [/B[/U]van der ends

Reageer
- 3 maart 2009 - 16:29

hee ik ben [/B[/U]van der ends

Reageer
- 3 maart 2009 - 16:29

hee ik ben [/B[/U]van der ends

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com