You are here: Home » Accessoires » Schoonmaakadviezen

Schoonmaakadviezen

geschreven door Constance

Ook de schrijfster van ladygadgets.blogo.nl moet regelmatig schoonmaken, poetsen, stofzuigen (en dat gewoon nog met een normale stofzuiger, niks geen robot) of het toilet schrobben en dat is niet echt een hobby van me.

Natuurlijk heb ik wel een heel arsenaal aan schoonmaaksprays, -gel’s en andere hulpmiddelen maar soms heb ik behoefte aan tips en adviezen uit ‘de oude doos’. En die krijg je bij Oma weet Raad. Alle schoonmaakproducten waarvan gebruik gemaakt wordt heb je vaak al in je aanrechtkastje staan (en schaf anders heel snel een zak soda aan, want daar kan je echt heel veel meedoen) en ga aan de slag. Voor mij zijn de tips hoe je heel snel je zilveren bestek kan poetsen (soda en aluminiumfolie) en je toilet kan ontkalken (met cola) de toppers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com