You are here: Home » Accessoires » USB Bling armband

USB Bling armband

geschreven door

Vorige week heb ik heerlijk kunnen genieten van een welverdiende week wintersportvakantie. Met een groepje van 10 vrienden zijn we naar Oostenrijk geweest en er zijn dus ook de nodige feest- en ski- foto’s gemaakt.
Van al die verschillende camera’s wil ik natuurlijk wel ALLE foto’s hebben… Dan ga je op visite en ja hoor: USB stickje vergeten! Misschien is dit de oplossing?

Voor 33 dollar levert Brando je nu een glimmende armband met niet alleen glimmende steentjes, maar ook met 8GB aan flashgeheugen. De USB-connector schuif je zo onder de steentjes vandaan. De armband is er in goud- en zilverkleur.

Dus hup, zo je armband aan de computer tijdens een kopje koffie of een borrel en alle foto’s zijn in je bezit! (moet je alleen wel even bij iedereen op visite gaan, mwa… ik voorzie geen problemen verder!)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com