You are here: Home » Columns » Gespot in Keulen (2)

Gespot in Keulen (2)

geschreven door testman

Decoratie in het interieur kan net even de perfecte finishing touch geven. Net even dat fijne gevoel erin leggen….. Soms gaat het zelfs om details. Klopt het of klopt het niet? Het valt of staat vaak met kleur. Deze moet kloppen en niet storend werken. De oplossing blijkt opvallend simpel te zijn, goedkoop en duurzaam. Zoals vele geniale oplossingen…..
Veel gespot in Keulen zijn uni geschilderde accessoires. Hierdoor geef je een fijne touch die niet te storend is. Je kan het zo gek niet bedenken of je geeft het gewoon 1 kleur.

Het kan met latex verf of hoogglanslak. Wat je zelf het mooiste vindt.  Door alles in 1 kleur te schilderen krijg je een heel grappig, stijlvol effect dat heel rustig overkomt. Hierdoor kun je oude accessoires weer een nieuw leven geven. Zoals bijvoorbeeld speelgoed, koffers, een wereldbol, servies, bestek, takken, fotolijsten, sieraden. Goed voor je portemonnee en duurzaam.

Wees creatief en het resultaat is verbluffend!

Zie ook eerder verschenen artikelen: Gespot in Keulen (1), meubelbeurs Keulen 2009.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com