You are here: Home » Accessoires » Omar Munie: voor de echte bag-a-holics

Omar Munie: voor de echte bag-a-holics

geschreven door Constance

Omar Munie ontwerpt stoere tassen met een uitbundige mix van leer en exotische, bloemige Franse stoffen. O.a. Maison de Bonneterie en Meddens verkopen de kleurige designs. Je moet er alleen wel snel bij zijn: van elk exemplaar worden slechts 25 stuks gemaakt.

Wat je ook kan doen is je eigen Omar Munie maken. Voor 295 euro kan je een workshop bijwonen van de uit Somalië afkomstige Haagse ontwerper. Leuk idee voor een (gezamenlijk) cadeau voor een bag-a-holic vriendin?  Ik heb mijn vrienden en familie in het kader van mijn verjaardag al hints gegeven richting een ‘tas met geld’, uiteindelijk voor mijn eigen tas natuurlijk….

Een ‘standaard’ exemplaar heb je vanaf 200 euro – ligt er natuurlijk ook aan wat voor tas je kiest. Munies zijn er namelijk van laptoptassen en shopper bags tot mini handtasjes. Wat je wel in elk ontwerp terugziet is vakmanschap. Omar is een gepassioneerd ontwerper en dat zie je. Hij heeft ook een bijzonder verhaal: als negenjarig kind vluchtte hij met zijn zus en broertjes uit zijn geboorteland Somalië vanwege de burgeroorlog. Na tal van omzwervingen vond hij in Den Haag zijn thuis. Hij doorliep de Haagse School voor Mode & Kleding met veel succes en de rest is geschiedenis: zijn ontwerpen liggen nu in winkels van New York tot Parijs, Dubai en Lech.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com