You are here: Home » Accessoires » Bucklette, tas zonder handen!

Bucklette, tas zonder handen!

geschreven door
waterbed van Waterbed Discount

Toen ik een klein meisje was heb ik op de basisschool ooit eens een opstel geschreven over mijn oma die overal haar tas mee naartoe sleepte. Dat vond ik zo gek! Zelfs als ze bij ons op bezoek was en naar het toilet ging zei ze altijd: Waar is mijn tas?’ Die pakte ze vervolgens en toog daar dan mee naar het toilet. Nu ik zelf volwassen ben sleep ik niet voortdurend mijn tas mee naar het toilet, maar ik betrap mijzelf er wel op dat ik altijd en eeuwig mijn handtas bij me heb!

Eigenlijk te idioot voor woorden, maar er zitten toch altijd dingen in die ik graag bij me heb of nodig heb. (Denk aan: telefoon, portemonnee, sleutels, legetimatie/rijbewijs en niet onbelangrijk: lipgloss!) Wil je nou eens op stap zonder dat blok aan je schouder dan is er een oplossing. (Nee, niet alles in je broekzakken proppen, das niet echt charmant!) Een Buckelette, die clip je aan je broek of rok en je hebt precies genoeg ruimte voor de meest essentiële dingen.

Of je nu bij dagje met je kinderen je handen vrij wilt hebben of bij een avondje stappen of naar een concert, ik moet toegeven ze zien er mooi uit. Volgens mij zijn ze alleen online verkrijgbaar bij Bucklette, Just for essentials.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com