You are here: Home » Columns » Openig bibliotheek in Eindhoven.

Openig bibliotheek in Eindhoven.

geschreven door Constance

In het weekend van 24 en 25 januari jl. is de volledig gerestylde bibliotheek in het centrum van Eindhoven, gevestigd in het monumentale pand “De Witte Dame”, officieel geopend. Gedurende het hele openingsweekend was de bibliotheek voor alle geïnteresseerden geopend en waren er diverse activiteiten en lezingen, waaronder een presentatie over interieur, kleurgebruik en trends voor 2009 door Trendhopper.

Op zondag 25 januari heb ik als InterieurTipgever namens de Trendhopper deze lezing gegeven in een goed gevuld Bibliotheekcafé De Verlichting. Ter ondersteuning van mijn verhaal, had Trendhopper Eindhoven een drietal vitrines prachtig ingericht. Deze vitrines gaven een mooie vertaling weer van de drie hoofdtrends, respectievelijk:

  1. Water & Lucht, 
  2. Aarde = Eko 
  3. Aarde = Flora & Fauna

Dze drie trends zullen we dit jaar veelvuldig  zien! Trendhopper is er in ieder geval klaar voor.

Helma van Hoof
De InterieurTipgever regio Eindhoven

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com