You are here: Home » Columns » 101ste 101

101ste 101

geschreven door testman

101 woonideeën viert een feestje. Deze maand is namelijk de 101ste 101 woonideeën verschenen. En wie jarig is trakteert!

Gelukkig laten ze de lezers ook goed meefeesten. Bij aankoop krijg je een papieren lampion cadeau en zit er middenin het blad prachtig cadeaupapier, beiden ontworpen door Tas-ka. Ook kun je meedingen naar 101 leuke prijzen via de mail en win. Je hoeft alleen maar te mailen en je maakt kans op jouw favoriete cadeau. Dit kun je doen via de site van 101 woonideeën. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Heerlijk toch! Eerlijk gezegd heb ik ook een paar keer gemaild. Er zit bijvoorbeeld een erg leuke houten loopfiets bij voor mijn zoontje, mijn dochter wordt erg blij van de knuffel Funster en ik, moeders, van de mooie witte Ming vaas. Nu maar hopen dat we in de prijzen vallen…..

101 woonideeën is praktisch en veelzijdig voor iedereen die lekker wil wonen. Het doel van het blad is mensen de weg te wijzen in de woonjungle, ze te helpen met keuzes maken en tips om je huis net zo uniek en persoonlijk te maken als waar jij je lekker bij voelt. Met al 101 nummers op een rij kun je zeggen dat ze daar zeker in geslaagd zijn.

Mocht je enthousiast geworden zijn en je willen abonneren dan kan dat via zester.nl. Vaak krijg je ook nog eens een leuk welkomstgeschenk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com