You are here: Home » Gadgets » Wimperextensions

Wimperextensions

geschreven door Constance

Volgens alle beauty-experts is de trend van 2009 lange wimpers. En als je die niet van jezelf hebt kan je deze dmv. wimperextensions laten verlengen.

Ik heb in november (vorig jaar) in Shanghai (in het Verre Oosten worden al jaren wimperextensions aangebracht) ook wimperextensions laten plaatsen van echt haar en dat kostte me slechts euro 20,-. Het eindresultaat was fantastisch, er waren ong. 80 wimpers (per oog) tussen mijn eigen wimpers geplaatst en ik hoefde geen mascara meer te gebruiken want ik had van die ‘Betty Boop’ wimpers gekregen. Er werd me verteld dat de wimpers ong. 2 maanden zouden blijven zitten, maar na 1 maand heb ik de extensions die er nog zaten zelf maar weggehaald met oogmake-up remover.

Er worden bij ons, onder de naam Nouveau Lashes, ook wimper-extensions aangeboden, alleen wel tegen een veel hogere prijs, nl. euro 120,-! (Ik vind het een leuke ‘gadget’ alleen laat ik het wel in Shanghai, Kuala Lumpur of Singapore doen.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com