You are here: Home » Gadget nieuws » Open haard

Open haard

geschreven door Constance

Heb je geen schoorsteen of woon je in een appartement en wil je toch genieten van een open haard of een houtkachel? Natuurlijk kan je dan terecht bij Gamma, Praxis en Karwei voor een electrische kachel of een gelhaard, maar deze verdienen vaak niet de schoonheidsprijs.

Het designmerk Tulp (Totally Unique Lifestyle Products) heeft de hulp ingeroepen van de Nederlandse ontwerpers Piet Hein Eek en Piet Boon voor het ontwerpen van verschillende design (electrische) open haarden. Zo zijn er verschillende modellen die je aan de muur kunt hangen (vind ik zelf behoorlijk ‘nep’ overkomen, maar er zijn vast wel mensen die ervan houden) maar Piet Hein Eek heeft 2 mooie kachels ontworpen die er uitzien als een ‘echte’ houtkachel. Je moet alleen wel behoorlijk diep in de buidel tasten voor de E-Fire, want hij is te koop vanaf €1.799,-.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com