You are here: Home » Events » 2e Kerstdag Woonshoppen!

2e Kerstdag Woonshoppen!

geschreven door Constance

Verveelt u zich na de eerste kerstdag? Geen idee wat u moet doen de tweede kerstdag? Of zelfs de zaterdag nadat u de boodschappen voor het weekend heeft gedaan? Ga lekker woonshoppen! Door heel Nederland zijn heel veel Woonmalls, woonboulevards en woonwinkels open.

Hier even een overzichtje waar je terecht kan. Staat er in de lijst geen plaats bij u in de buurt? Kijk in de plaatselijke of regionale dagbladen. Of kijk op deze site in 1 oogopslag voor alle plaatsen in Nederland. 

Noord Nederland: Homecenter, Wolvega,  Woonrijk, Broek op Langedijk, Amsterdam, Villa Arena, Zuid-Holland, Woonmall Alexandrium.

Heel veel woonwinkels hebben acties, onder gezellige piano muziek een bank uitproberen, uit een kerstboom kortingskerst- ballen verzamelen. Gratis interieuradvies, een lekker glaasje glühwein drinken met een kerstkransje. Kortom je hoeft je niet te vervelen! Fijne, gezellige en inspirerende kerstdagen toegewenst!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com