You are here: Home » Architectuur » ARHK, even voorstellen

ARHK, even voorstellen

geschreven door testman

Het reilen en zeilen van een architectenbureau, de projecten en architecturaal nieuws: dat zijn de centrale punten in de komende blogs van ARHK. Tweemaal per maand zullen wij, als nieuwe bloggers, een blog plaatsen op wonen.blogo.nl. Voordat we hiermee beginnen willen we ons eerst voorstellen.

ARHK is een jong architectenbureau dat in 2004 is opgericht door Jorg Arntz en Sebastian Hardeveld Kleuver. In de afgelopen jaren is ARHK uitgegroeid tot een bureau waar momenteel in totaal 5 personen werkzaam zijn: 3 architecten en 2 projectleiders.

Ons kantoor bevindt zich in Amsterdam maar onze projecten zijn over het hele land verspreid.

We richten ons voornamelijk op het ontwerpen van medische praktijken en particuliere projecten als villa’s en appartementen. Daarnaast zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een interieur-lijn.
In de ontwerpen komt duidelijk onze filosofie naar voren: ‘Future and tradition become present’. We willen een brug vormen tussen traditie, natuur en technologische ontwikkeling, futurisme waarbij duurzaamheid centraal staat.

Technologische ontwikkeling en traditie, natuur worden vaak gezien als tegenpolen. In onze ontwerpen vormt dit onderlinge contrast juist de rode draad wat een versterkend effect heeft.

Via ons blog willen we je uitnodigen om binnen te kijken op ons bureau. Jorg Arntz en Sebastian Hardeveld Kleuver zullen om de beurt een stuk schrijven over o.a. de projecten waaraan ze werken.

We hopen dat je met veel plezier onze berichten zult lezen en zijn benieuwd naar jouw reacties.

Voor meer informatie: www.arhk.nlGerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com