You are here: Home » Gadgets » Samsung M620 Violet

Samsung M620 Violet

geschreven door Constance

Ik heb ook de 2e Pink Ribbon telefoon aan een uitgebreide test (klik
hier
voor het andere artikel) ‘onderworpen’ en dit zijn mijn conclusies.

‘Alle waar is naar zijn geld’ luidt het spreekwoord en dat is in dit geval absoluut zo. De Samsung M620 Violet is een stuk eenvoudiger dan de Samsung Soul Pink U900. Zo zit er een VGA camera op (en deze maakt natuurlijk een stuk minder mooie foto’s dan een 5.0 megapixel camera) en ook heeft het kleurenscherm veel minder kleuren. Maar er zit een FM-radio en een MP-3 speler op, evenals Bluetooth. De donkerpaarse Samsung M620 Violet heeft een metalen look, waardoor ie er mooi uitziet. En ook bij dit mobieltje kan je het geheugen uitbreiden tot 2GB, dmv. een Micro SDkaart. Wat wel weer een pré is, is de lange gebruiksduur van de batterij. Ik heb de telefoon op zondag opgeladen en pas op donderdagavond hoefde ie weer aan de lader. Dus zo zie je maar weer, hoe meer snufjes, des te sneller is je batterij leeg. Ik vind de Samsung M620 Violet een prima telefoon (zeker voor de prijs van euro 59,99) en als je een goede camera niet belangrijk vindt, zeker het overwegen waard. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com