You are here: Home » Huis & Tuin » Marcel Wanders

Marcel Wanders

geschreven door Constance

Wil je je woon- of slaapkamer met echt ‘design’ behang opleuken maar het ontbreekt je aan de benodige euro’s? Ga dan naar Karwei want daar is sinds kort Marcel Wanders behang te koop.

Onder de naam ‘Couture’ heeft deze ontwerper een bijzondere collectie uitgebracht, in verschillende patronen en in de kleuren oranje, rood, goud en zwart. En elk design is vernoemd naar een glamourman of -vrouw. Alice is een klassiek behang met bloemetjes, Henry is meer mannelijk met een glanzende streep op een matte achtergrond en bij Suzanne ligt de nadruk op metallic en glans. Als je Marcel Wanders behang niet op voorraad is kun je deze altijd bestellen bij Karwei.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com