You are here: Home » Columns » Een kamer vol schatten

Een kamer vol schatten

geschreven door testman

Zoals ik al schreef in een eerder artikel genaamd Voorbereid shoppen, ben ik heerlijk een dagje naar Den Haag geweest. Naast het museumbezoek aan ‘Escher in het Paleis’ (de laan was inderdaad erg mooi en zo ook het museum) heb ik ook even lekker gewinkeld in de binnenstad. Een erg leuk winkeltje dat ik tegen ben gekomen in het centrum van Den Haag isDe Schatkamer’. Heerlijk om even te kijken…. en jouw interieurschat te vinden.

Naast een fysieke winkel in Den Haag, blijken ze ook in Haarlem te zitten. Is dat niet leuk? Want dat is één van mijn favoriete winkelsteden! Zoals ze zelf zeggen is de Schatkamer ‘een leuke combinatie van vrolijke, blije en kleurrijke woonaccessoires gecombineerd met basic goed betaalbare meubelen’. En hier ben ik het helemaal mee eens. Het goed samengestelde accessoire assortiment ‘leukt’ verschillende ruimtes op, zoals de keuken, badkamer, huis- en slaapkamer. Wat je bij ze kan vinden is Blond, Tafelzeil, Koziol, Zak, Handed By, Bakplakkers, Simple Human, Joseph en Joseph en Rice.

Maar mijn favoriete topper zijn wel de kussenhoezen van Colorique. Dit zijn kussenhoezen die geïnspireerd zijn door Japanse dessins maar dan in een Hollands kleurenpalet gestoken zijn. Is de hoes met de kleine schoentjes niet schattig? Ik ben verliefd…..

Heb je geen dagje shoppen in Den Haag of Haarlem op de planning staan. Geen zorgen. De Schatkamer heeft ook een online winkel. Waar heel veel leuks gewoon achter de computer te bestellen is. Neem eens een kijkje op www.schatkamer.com.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

cynthia 10 juni 2009 - 14:54

Inderdaad bij de Schatkamer koop je je teak neubel: eettafel teakhout, dvd meubel teakhout, element bank, hoogglans meubel, opbergmanden: Handed By, Blond Amsterdam: dekbedovertrek Blond, Simple Human afvalemmer en de allerleukste kadootjes. Blond Amsterdam verkoopt Schatkamer nu via de Blond Webshop
Sinds kort verkoopt Schatkamer ook Well water om het goede doel Simavi te steunen.
http://www.schatkamer.com/shop/category

Reageer
cynthia 10 juni 2009 - 14:54

Inderdaad bij de Schatkamer koop je je teak neubel: eettafel teakhout, dvd meubel teakhout, element bank, hoogglans meubel, opbergmanden: Handed By, Blond Amsterdam: dekbedovertrek Blond, Simple Human afvalemmer en de allerleukste kadootjes. Blond Amsterdam verkoopt Schatkamer nu via de Blond Webshop
Sinds kort verkoopt Schatkamer ook Well water om het goede doel Simavi te steunen.
http://www.schatkamer.com/shop/category

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com