You are here: Home » Events » Kids ontwerpen droomkamer.

Kids ontwerpen droomkamer.

geschreven door Constance

Ik heb net dit bericht ontvangen van mijn goede collega Erwin Hamming-Schott. Hij is interieurontwerper bij Home Center te Wolvega. Een van de meest mooie woonwinkels, zoniet de mooiste van Nederland. Op zaterdag 18 oktober a.s. vindt de Woon- & Vakantiebeurs plaats in het Home Center.

Er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden, zoals de 12 provinciën tour voor volwassenen en een speurtocht voor de kinderen. Een spannende verkenningstocht door de winkel en je ziet op deze manier gelijk alle afdelingen.

Kinderworkshop

Voor de creatieve kinderen is er nog een extra activiteit. Zij hebben op zaterdag 18 oktober en zaterdag 25 oktober de kans om hun eigen droomkamer te knutselen onder begeleiding van een interieurstylist van Erwin Hamming-Schott!

De kinderworkshop betekent gezellig met zijn allen aan een grote tafel een uur lang tekenen, scheuren uit glamour & glossy (woon)bladen, stukken behang knippen en kleuren uitzoeken. En dit allemaal om een levendige collage te maken met als thema ‘droomkamer’. Leuk en lekker bezig zijn op een regenachtige herfstvakantiedag!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com