You are here: Home » Columns » Belevenissen in de woonwereld

Belevenissen in de woonwereld

geschreven door testman

Even voorstellen: sinds 2000 ben ik actief in de woon- en interieurwereld. Een wereld die mij erg aanspreekt en waar ik veel plezier ‘aan’ beleef en ook ‘in’ beleef. Ik heb wat met meubels en accessoires en vind het altijd wonderlijk te zien hoe iedereen zijn huis volgens zijn eigen persoonlijkheid inricht. Zelfs bij identieke nieuwbouwhuizen is elke woning van binnen totaal anders. Via Wonen.Blogo hou ik u vanaf nu geregeld op de hoogte van mijn belevenissen in de ‘woonwereld’. Dit kunnen zaken zijn die mij opvallen tijdens mijn werk of gewoon privé, leuke (internet)adresjes die ik tegen ben gekomen of informatie over trends, meubelen en accessoires. Kortom: lekker breed.
Zoals ik al schreef ben ik nu ongeveer 8 jaar actief bezig binnen de interieurbranche. Maar wel steeds vanuit andere disciplines. Wellicht dat u mij nog kent van het TV – programma Stay or Go. In dit programma gingen kandidaten verbouwen of verhuizen om hun woongeluk te vinden. Aan het einde van deze, toch wel hectische, verandering heb ik hen in het programma kunnen verblijden met interieuradvies en een nieuw interieur. Begin 2006 ben ik mijn eigen bedrijf MIES gestart. Soms moet je de stoute schoenen aantrekken, toch? Ik richt me op PR en promotie van interieur omdat ik dat zo ontzettend leuk vind. Zo voer ik PR activiteiten uit voor opdrachtgevers en bedenk ik nieuwe initiatieven / concepten voor de woonbranche om interieur onder de aandacht te brengen. Ik kan u vertellen dat dit erg goed bevalt. Een voorbeeld van een initiatief is SELL or BUY it.

SELL or BUY it is een interieuradviesbureau dat door heel Nederland samenwerkt met kwalitatieve interieuradviseurs. Zij kunnen de inrichting van uw woning verzorgen tot en met de verkoopstyling. En het mooie is: het maakt niet uit waar u woont. Op de website kunt u een kijkje nemen als u dat leuk vindt.
Ik schrijf vaker interieurgerelateerde artikelen maar het schrijven van columns is nieuw voor mij. Spannend en leuk tegelijk! Vorige week heb ik de eerste geschreven. Ik hoop dat u mijn ‘belevenissen’ met veel plezier zult lezen. Ze worden in ieder geval met veel plezier geschreven.

Michelle de Ruiter

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com