You are here: Home » Interieur » Win je ideale interieur !!

Win je ideale interieur !!

geschreven door Constance

Stop met dromen over je ideale interieur. WIN het!

Elk jaar staat oktober in het teken van lifestyle en interieur. Deze oktober Woonmaand pakt Wonenonline flink uit met de Woonspecial. Die staat niet alleen boordevol nieuwtjes en interieurideeën… Ook gaan er geweldige acties van start en valt er heel wat te winnen! En dan hebben we het niet over een kamerplant of beddensprei…

Oktober Woonmaand, volg je eigen stijl
Wonen is je eigen stijl volgen. Heb jij ook zo’n zin om je onder te dompelen in frisse inspiratie om van je huis weer een thuis te maken? Houd dan de oktober Woonmaand in de gaten! Dit jaar richten we ons vooral op “volg je eigen stijl”. We kiezen voor unica’s en meubels op maat. In onze eigen kleuren, van onze favoriete materialen en gebonden aan herinneringen uit andere tijden of plaatsen. Niets is raar dit jaar.

Alles onder een dak
Natuurlijk blijft Wonenonline niet achter. Zo bieden we dagelijks de laatste interieurtrends, de leukste woonideeën en praktische stijltips. Ook kun je er heerlijk grasduinen in actuele woonnieuwtjes en de leukste columns. Sta je te popelen om een nieuwe gadget of dat ene aparte, meubelstuk aan te schaffen? Haal dan je hart op in de uitgebreide woonshop.

Gelijk in de praktijk!
Wil je al die interieuradviezen direct in praktijk brengen? Dan gebruik je de Wonenonline Roomplanner. Een gloednieuw, gratis programma waarmee je in no-time jouw unieke droomwoning verwerkelijkt. Met een klik op de muis komt je woon- of slaapkamer in de juiste verhouding op het computerscherm te staan en tover je in een handomdraai een 3D-schets voor je nieuwe interieur tevoorschijn. Dat scheelt je een middag schuiven en sjouwen! En natuurlijk de nodige stress

Wil je vanuit je luie stoel, op een druilerige herfstmiddag, alvast ideeen opdoen om jouw eigen stijl te vinden? Vraag dan het gratis woonideeënboek 2009 aan! Met maar liefst 450 pagina’s is het een middagvullende bron aan inspiratie.

De Woonmaand = winnen voor binnen
In de oktober Woonmaand brengt Wonenonline voor al diegenen die hun eigen stijl willen vinden of volgen een verrassende online Woonspecial uit waarin natuurlijk veel te winnen valt. Zo maak je kans op een uniek daglichtsysteem, een design plafondlamp en misschien zelfs wel een prachtadvies van een interieurstylist!

Kijk voor de Wonenonline woonspecial hier

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com