You are here: Home » Interieuradvies » Hal opgeruimd

Hal opgeruimd

geschreven door Constance

Als ik voor een interieuradvies bij de klant thuis kom wil de klant meestal advies voor de woonkamer of slaapkamer. Het gebeurt echter regelmatig dat we in de gang belanden. De kapstok is vaak een doorn in het oog, altijd te vol en daardoor rommelig.
Een alternatief is toch vaak wel te vinden. De meeste huizen hebben wel een trapkast of kelderkast of andere ruimte over die ook als garderobe gebruikt kan worden.

Aan één wand kun je heel veel kledinghaken verspringend ophangen. Maak planken langs de overige wanden en zet hier dozen zonder deksel op. Deze zijn in allerlei kleuren, materialen en maten te koop bij verschillende winkels. De dozen kun je vullen met voorraad of schoonmaakartikelen, maar ook schoenen bijvoorbeeld ieder gezinslid zijn eigen schoenendoos. Wil je het helemaal afmaken? Geef de muren dan een vrolijk verfje en op de vloer het modulaire tapijt van Flor by Heuga . De hal is trouwens een ideale ruimte om te experimenteren met kleur en structuren!

Je hebt nu een garderobe/voorraadkast die er opgeruimd uitziet. De gang is weer leeg en vrolijk op de wand en de vloer. Hang een spiegel op dan maak je de ruimte optisch groter. En nog een laatste tip: Hang de spiegel nooit direct tegenover de voordeur. Het brengt een schrikreactie teweeg voor een gast die binnenkomt, hij of ziet iemand recht op hem of haar afkomen…

Lizette Zeef, InterieurTipgever regio Rotterdam-Den haag

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com