You are here: Home » Huis & Tuin » Handgemaakte tegels

Handgemaakte tegels

geschreven door Constance

Zoals het er nu naar uitziet, kan er begin oktober, bij mij thuis, begonnen worden met de aanbouw van de serre. Aangezien ik in een monumentenpand woon, heeft het bijna 1 1/2 jaar geduurt voordat alle vergunningen in orde waren.

Ik mag nu (eindelijk) gaan kijken naar lampen, meubels en vloeren. Zo wil ik een andere tegelvloer in mijn toilet (en ook andere toiletpot en fonteintje) en dan het liefst Portugese of Marokkaanse (handgemaakte) tegels. Bij Designtegels.nl kan je hiervoor heel goed terecht. De tegels die zij verkopen zijn perfect als vloertegel maar kunnen als wandtegel gebruikt worden. Zo zijn er effen tegels maar ook heel veel tegels met een mooie print en je kunt deze ook met elkaar combineren. En wil je weten hoe je vloer eruit komt te zien, dan kan dat dmv. de vloerplanner, echt super handig. En je kunt nu ook steigerhouten tafels bestellen met een betegeld tafelblad.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com