You are here: Home » Events » Huis en Tuinbeurs 2008

Huis en Tuinbeurs 2008

geschreven door Constance

Van zondag 13 t/m zondag 20 juli wordt er op Kasteel de Haar te Haarzuilens ( Gemeente Utrecht ) wederom de zeer druk bezochte Huis en Tuinbeurs genaamd Fleurig 2008 gehouden. De beurs is open van 10.00-18.00 uur. Fleurig 2008 is echt een dagje uit, naast dat er veel te zien en te doen is kan je ook heerlijk genieten op een terrasje met uitzicht op het mooiste Kasteel van Nederland!

De belangrijkste woontrend van nu is dat de woonkamer en tuin steeds meer in elkaar verlengde liggen. Door het veranderende weer zitten we met z’n allen steeds vaker buiten, waardoor er niet alleen binnenshuis maar ook buitenshuis gekookt, geslapen, gewerkt, in bad gegaan en gedoucht wordt. De open haard, het schilderij, de bedbank en tal van leuke interieur woonaccessoires worden inmiddels voor multifunctioneel gebruik aangeschaft.

Tuininspiratie opdoen? Dat kan bij de presentaties door hoveniers en tijdens het gratis spreekuur van de vele aanwezige tuinarchitecten. Gedurende individuele sessies ( ca. 20 min ) krijgen bezoekers deskundig advies en een schetsontwerp mee.

Op de site kunt u toegangstickets met korting in de voorverkoop bestellen. met de aanscaf van deze tickets voor Fleurig 2008 steunt u Stichting Kasteel de Haar. Gemiddeld gaat 2,50 euro per ticket naar deze stichting ten behoeve van de restauratie van het kasteel en het park. Tijdens de beurs is een rondleiding in het kasteel mogelijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com